Parsakaaliprinsessan seikkailut

|
Tässä sitä mennään!

Uusi blogi, tuntuu vähän samalta kuin joka vuosi 31.12. - jotain uutta alkamassa. Vaikka periaatteessa vuoden vaihteessa mikään ei muutu, siltikin joku muuttuu aina. Sama nytkin. Olen kasvanut ulos Fast Spacesta, ainakin toistaiseksi. Ajatukset ja kirjoitukset tarvitsevat uuden ikioman kotipaikan!

Kirjoittaminen on minulle paras tapa jäsentää ajatuksiani ja peilata sisintä. Puhuminen, urheilu, tanssiminen tai mikään muukaan ilmaisukeino ei ole yhtä voimakas kuin tämä. Katsotaan, minne tämän blogin sisältö lopulta suuntautuu :) Annan innostuksen ja sydämen ohjata, se on ollut aina ennenkin paras keino - ei liikaa miettimistä, pelkkä flow.

Vanhoja kirjoituksiani löytyy näiden osoitteiden takaa:
  • Treeniblogi ja ensimmäisiin kisoihin valmistautuminen JK Kuntofitnessin sivuilla vuosina 2005-2006
  • Treeniblogi, toisiin kisoihin valmistautuminen ja matka siitä eteenpäin Fastin vanhoilla nettisivuilla (sisältää myös reseptipankin ja kysy-vastaa -palstan)
  • Treeniblogi, edellisen jatkoa Team Fastin blogien siirtyessä Fast Space -treenipäiväkirjasivustolle (tänne voi avata oman treeniblogin kuka tahansa)
Jossain netin syövereissä on vielä yksi näitä ennen kirjoittamani blogi, mutta en kuollaksenikaan muista sen osoitetta. Miten voi unohtaa oman bloginsa?

Näin matka jatkuu... joka päivä oppimassa uusia asioita, kokemassa ja kasvamassa ihmisenä. Katsotaan minne tie vie, kun uteliaisuus ja intohimo saa johtaa :)

0 comments: