About this blog

|
Okay, there seems to be some confusion about whom I'm writing for and why.

First off, for anyone wanting to comment: I will NOT publish any anonymous comments anymore. Enough negative comments already and surprisingly 75% come from Finland.

Mikä teitä ihmisiä oikein nyppii? Jos et pidä tästä blogista niin lue jotain muuta. Mene vaikka lukemaan Seiskaa. En voi käsittää kuinka erillisiä me suomalaiset luullaan olevamme toisistamme. Minä olen sinä ja sinä olet minä, monen linkin kautta. Miksi lannistaminen on niin paljon helpompaa kuin kannustaminen?

Second: This is not a paid blog by Charles. This is my personal blog that I write to share information that I learn on these courses and reflect through myself. I have not asked Charles to post this on his Facebook page nor he hasn't asked me to write anything. I write about Charles and his courses because he is the most important mentor of my past couple of years and I respect him greatly. The information I've learned from him has made a 180 degree turn in my life's path and I will be forever grateful to him for HIS career change from a strength coach for Olympic athletes to a teacher, which eventually impacted mine.

Everything in this world is connected through numerous links of incidents, people and things we have around us. Everything happens for a reason as there is no such thing as coincidence. So whatever you think about me or anybody around you will come back to you eventually. I can only make myself better and do what I have a passion for. It's that's not something that resonates with you, that's okay. You must find your own passion and go for that. Don't spend your time here going through negative emotions if you're not going to use them to reflect yourself and grow.

As my dear friend says... this is from a very funny Finnish cartoon show:

You can not diss somebody elses nirvana :)

12 comments:

Anu said...

Kaisa, I've been following you ever since your days as a Pakkotoisto moderator. You are a truly inspiring person and please, PLEASE, don't let these negative comments get to you! No surprise they keep coming from the Finns... Wasn't he first time and won't be the last I'm sure.

Keep up the good work! :))))))))))))) You give A LOT to your readers!

Heidi said...

Älä Kaisa välitä arvostelijoista, niitähän aina piisaa!
Sun blogi on ainakin mulle suuri ilo! Ensimmäisenä missä tahansa nettiin päästessäni, käyn kurkkaamassa mitä uutta olet kirjoittanut. Ja usein lueskelen Fastin sivuilta sun vanhaa blogia, missä on myös todella mielenkiintoisia juttuja luettavaksi. Onneksi ne on edelleen luettavissa.

Jatka siis samaan malliin! Luulen että suurin osa lukijoista on kuitenkin samaa mieltä ja ne arvostelijat on vaan KVG pölähtäny vahingossa sun sivuille ja pakko kommentoida...

Thank you Kaisa for your wonderful blog! Your english is also very simply to read so even I can understand almost everything you write. =D

AnZu said...
This comment has been removed by the author.
Pauliina said...

Joihinkin ihmisiin negatiivisuus on juurtunut niin syvälle ja tuo negatiivisuus ruokkii kateutta, kyynisyyttä ja toisten ihmisten kritisoimista. Harmi. Älä Kaisa huoli näistä negatiivisista ihmisistä, vaan jatka hyvää blogiasi iloisin mielin!

Anonymous said...

Minusta on hienoa, että jaat meille tietoa ja jaksat ylläpitää omaa blogiasi. Olen aina oppinut jotakin uutta kirjoituksistasi ja toivonkin, että jaksat kirjoittaa edelleen tänne. Meitä innokkaita lukioita on varmasti suurin osa 99% ja tuo 1% jotka tuovat negatiivisiä ajatuksiaan esille ovat toisaalta reppanoita, jotka eivät osaa kanavoida omia tunteitaan oikeallalailla, vaan purkavat syyttömiin ihmisiin omat epäonnistumisensa(niin vain valitettavasti usein menee).
Pidä yllä sinun omaa luonnollista iloisuuttasi..se on tarttuvaa :)

Terveisin Fatima

Sari said...

Yhtä perisuomalaista kuin on sisu, on myös kateus. Älä anna pöljyyden lannistaa, kovasti mielenkiintoista asiaa kirjoitat ihanan positiiviseen sävyyn. Jatka samaan malliin!

Neytir said...

Kaisa, olet todella viisas nainen ja ihailen sinua kovasti sekä henkilöpersoonana että ammattilaisena. Omalla työlläsi ja esimerkilläsi rakennat tänne välitöntä, avarakatseista ilmapiiriä sekä jaat ihmisille avokätisesti arvokasta tietoa.

Kiitän hienoista kirjoituksistasi sekä toivon elämääsi kaikkea mahdollista kaunista ja hyvää.

sirwilliam said...

Pakko itsekin kommentoida. Älä lannistu negatiivisista kommenteista. Niitä tulee aina. Aina on joku pieni prosentti itkemässä siitä mitä teet. Pidä kuitenkin mielessä että meitä, jotka rakastavat lukea blogiasi, on paljon paljon enemmän :)

Elina said...

Kiitos erinomaisesta blogista Kaisa! Älä anna negatiivisten kommenttien lannistaa sinua - olet rautainen ammattilainen kirjoittamissasi asioissa. Tekstiesi avulla motivaationi kasvaa päivittäin!

Joni said...

Suomessahan toisen onni on jostain syystä aina itseltä pois. Varsinkin internetissä. Täällä kun pääsee nimimerkin tms. takaa lataamaan tekstiä niin jälki on sen näköistä.

"Markus, PhD in Biochemistry and doing research for the last 10 years... hahaha, good luck fitness bunny! hahaha".

Esim. tässä kirjoitustyylistä päätellen:

a) biokemian opiskelut aloitetaan nykyään viisivuotiaana
b) tutkija on tajunnut, että vielä 10 vuodenkin jälkeen hän tuijottaa sitä koeputkea labrassa ilman, että ketään tulee oikeasti kiinnostamaan. Ikinä.
c) kateus on syvällä selkäytimessä

Muutoin palaute olisi tullut vähän älykkäämmin.

Esimerkiksi Pakkotoisto.comissa Miken kuvat saivat tajutonta kuraa osakseen muinoin. Nyt kun galleria on Facebookissa missä palaute annetaan naamalla ja nimellä niin negatiivinen palaute on käytännössä nolla, sekin vähä rakentavasti.

- Joni

Krista said...

Mahtavaa tietoa taas meille kaikille jaat Kaisa! Suuri kiitos!
Tiiätkö se on ollut ja tulee aina olemaan, että ne ihmiset, jotka ovat edelläkävijöitä, tekevät sitä mitä itse rakastavat tehdä ja jakavat sitä hyvää kaikille meille muille parantaen ihmisten hyvinvointia, nämä saavat osakseen myös suurinta vastustusta. Mitä enemmän oikeita asioita sä täällä jaat, sitä suurempi on myös vastustus, mutta niin on myös sen toisen puolen laita. Joten muista, mitä enemmän vastustavia/reagoivia ihmisiä, siitä tiedät olevasi oikealla tiellä! On paljon ihmisiä jotka lukee sun blogia, muttei välttämättä sano mitään ja niille se voi olla elämän muuttavaa. Sitä paitsi muita ärsyttää se, että joku tekee sitä mitä haluaa eikä sitä, mitä vaan on pakko tehdä päivästä toiseen. Erilaisuus on pelottavaa, kun nykyään kaikki menee massan mukana.
Rock on Kaisa!!!

Jo said...

Täältäkin kiitokset kivasta blogista. Vietin juuri vuoden USA:ssa ja viimeistään sen jälkeen olen myös kiinnittänyt huomiota siihen, kuinka suomalaisten asenne huokuu kateutta muiden onnellisuutta kohtaan. Olen törmännyt ja törmään siihen myös itse jatkuvasti: muiden onnellisuus tuntuu suomalaisen mielestä olevan itseltä pois. Tsemppiä ja jatka iloisia ja inspiroivia juttujasi! :)