Ulkolinja: Myrkkyä halvalla

|
Koska tällä hetkellä kiirettä pitää vähän turhankin paljon - tällä kertaa supernopea minipäivitys jossa lainaan Facebookiin laittamaani päivitystä:

Tässä on pakko ilmeisesti alkaa harkitsemaan luomuhamppuponchoon verhoutumista ja 100% luomuruokaan siirtymistä... katsoin taannoin Ulkolinjan "Myrkkyä halvalla" -dokumentin. Selvisipä sekin sitten, miksi jotkut esim. H&M:n vaatteet, muiden valmistajien halvat kodintekstiilit, muovilelut jne. haisee niin omituiselta ja aiheuttaa iho-oireita. Kuinka moni äiti tietää että lelut voi tehdä lapsesta lisääntymiskyvyttömän?

Katso Yle Areenasta vielä kolmen viikon ajan tuo dokumentti täältä.

Tässä kuvassa Hampurissa tsekataan, sisältääkö maahan saapunut kontti myrkkyilmaa - dokkarissa mm. satamatyöntekijän tarina, jonka hermoston konttien purkutyö oli saanut aikaan. Kuka on vastuussa, kun konteista revitään varoitustarratkin irti "etteivät työntekijät saisi tietää että ilma on myrkyllistä?"


Oli vaan niin käsittämättömän paha mieli tämän seurauksena. Miten tällaiselta voisi enää sulkea silmät, kun todisteet noiden asioiden paikkansapitävyydestä tulee silmille harva se päivä tutkimusten tai ihan todellisen elämän (Biosignature) kautta? Muutan varmaan kohta jonnekin poteroon keskelle ei yhtään mitään. Ei paljon lohduta, että tämä meidän Suomikin on nykyisin kaukana lintukodosta - maapallolla ei ole YHTÄKÄÄN paikkaa jonka eliöstössä ei näkyisi viittauksia saasteista ja toksiineista.

Mutta mutta... Suuntana on pian New York - siellä varmaan näiltä asioilta täytyy yrittää sulkea mielensä ja suosia luomuruokaa niin paljon kuin mahdollista (siellä se onkin ihanan helppoa, jei!). Reissua ennen vielä asiakastapaamisia, omat treenit ja huomiset firman valokuvaukset. Miten se menikään, vierivä kivi ei sammaloidu.... :)

0 comments: